De Stad

Co-creatiesessie Waalenburggroen

Hoe maken we samen een aantrekkelijke strook achter de Waalenburgsingel in Amsterdam-Noord?
donderdag 27 jun, 16.45
do 27 jun, 16.45
Kruising Waalenburgsingel en Volendammerweg
Let op! Dit programma is niet in Pakhuis de Zwijger. De locatie is een tent op de kruising van de Waalenburgsingel en Volendammerweg.

Noorderlingen opgelet! Wat wordt de bestemming van de groenstrook achter de Waalenburgsingel in Amsterdam-Noord, een stukje groen waar nog alles kan? Een park, een speeltuin, een moestuin? Kom onder het genot van een maaltijd meepraten over de toekomst van deze groenstrook. Want een groene omgeving is niet alleen gezond, het kan ook een goede plek zijn om elkaar te ontmoeten. Een barbecue met buren, gezellig bijkletsen op een bankje bij de speeltuin of misschien wel met de handen in de aarde van een eigen moestuin. Wie weet beter wat daar moet gebeuren dan de buurtbewoners?

Achter de Waalenburgsingel in Amsterdam-Noord ligt een strook groen waar van alles mogelijk is. Sporttoestellen, een picknicktafel, of een speel- of moestuin. Tijdens dit programma gaan we op locatie met omwonenden en andere belangstellenden in gesprek over de invulling van de groenstrook. Er wordt deze avond gekookt door en voor buurtbewoners en u kunt met de mensen van het stadsdeel uw ideeën bespreken. Iedereen is welkom: volwassenen, jeugd en kinderen. Kom daarom gezellig samen eten en meepraten over de toekomst van dit stukje groen in The North!

Meer informatie over het programma volgt spoedig. 

donderdag 27 jun, 16.45
Kruising Waalenburgsingel en Volendammerweg
Deze persoon was aanwezig