De Stad
Openingsprogramma

Circl Meet-Up

Mini symposium over grote stedelijke vraagstukken betreft mobiliteit, voedsel, vergroening en afval. Met showcases, workshops en openingsfeest.
Gratis, extern reserveren
vrijdag 8 sep 2017, 13.00
vr 8 sep 2017, 13.00
Circl
Reageer
Let op! Dit programma is niet in Pakhuis de Zwijger. Het vindt plaats bij Circl, het circulaire paviljoen van ABN AMRO.

Steden veranderen in snel tempo. Steeds meer mensen gaan er wonen, de drukte in de openbare ruimte neemt zienderogen toe, het op peil houden van het leefklimaat is een enorme uitdaging en de oude economie loopt op haar laatste benen. Zo ook in Amsterdam. Tegelijkertijd zijn buurten en wijken de laboratoria voor vernieuwing en de Zuidas is koploper als het gaat om de grote vraagstukken betreft mobiliteit, vergroening en afval. Circl, het nieuwe circulaire paviljoen van ABN AMRO, gaat de komende jaren het verschil maken in het – samen met partners – ontwikkelen van innovatieve oplossingen en new businesses.

Als onderdeel van de openingsweek vindt op vrijdagmiddag 8 september een mini-symposium plaats over drie thema’s: Rooftop Revolution – vergroening van daken; Sharing Mobility – slim delen van vervoersmiddelen en No Food Waste – duurzaam omgaan met organisch afval. Vraagstukken die spelen in de stad en zeer zeker ook van toepassing zijn op de Zuidas. Daarom buigen specialisten en ervaringsdeskundigen zich samen met de deelnemers over de lokale praktijken en de oplossingen die zich daarvoor aandienen.

Gratis, extern reserveren
vrijdag 8 sep 2017, 13.00
Circl