De Stad

Buddy diner

Eet, dans, lach, spreek, luister en ontmoet tijdens Eat to Meet. Met o.a. optredens van Orchestre Partout en het Danspaleis.
vrijdag 22 sep 2017, 18.30
vr 22 sep 2017, 18.30
Grote zaal

Eet, dans, lach, spreek, luister en ontmoet tijdens Eat to Meet. Eat to Meet is een diner waar (nieuwe) Amsterdammers elkaar kunnen ontmoeten. De afgelopen jaren heeft Amsterdam veel nieuwe inwoners verwelkomd. Vele van hen zijn gekoppeld aan een buddy (maatje). Maar Amsterdam kent veel meer maatjes dan alleen voor nieuwe inwoners. Daarom een diner met muziek en dans voor en met alle maatjes, die de sociale netwerken in Amsterdam verstevigen.

Dansen met het Danspaleis

Het Danspaleis is een ouderwets gezellige disco voor ouderen. De PlatenDraaier (de PD) trekt de ouwe krakers uit de koffer zoals Johnny Hoes, Louis Prima, Doris Day en vele andere sterren van weleer. Van meezingers tot tranentrekkers, van polonaise tot ouderwets rock-en-rollen: met het Danspaleis is het altijd bal.

Muziek door Orchestre Partout – band zonder verblijfsvergunning

Orchestre Partout is een band die bestaat uit (voormalig) vluchtelingen. De band speelt muziek vanuit de landen en streken waar de bandleden vandaan komen. Ze spelen en zingen onder meer in Farsi, Frans, Uyghur, Arabisch, Urdu, Birmees en Lingala.

https://youtu.be/Rgw7fk3O3GE

vrijdag 22 sep 2017, 18.30
Grote zaal
Nog 8 plaatsen beschikbaar