Dutch Culture

Brexit-bootcamp voor de cultuursector

Wat voor effect heeft de brexit voor de mobiliteit van Nederlandse kunstenaars en voor de positie van de culturele sector?
Gratis, extern reserveren
donderdag 14 mrt, 20.00
do 14 mrt, 20.00
IJ Zaal
Reageer

Waar moet je als cultuurprofessional rekening mee houden tijdens en na het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de EU? Wat heb je nodig om volgend jaar als artist in residence naar Londen of Brighton te gaan? Zijn contracten nog wel rechtsgeldig? Veel praktische vragen waarop de antwoorden nog lang niet altijd duidelijk zijn. Samen met van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en Roel van de Ven (Nederlands cultureel attaché in het VK) organiseert DutchCulture een brexit-bootcamp voor al je vragen.

Roel van de Ven

De Nederlandse ambassade in Londen zet zich in voor de Nederlandse kunst en cultuur in het Verenigd Koninkrijk en beschikt over een uitgebreid netwerk in de lokale cultuursector. Cultureel attaché Roel van de Ven is gespecialiseerd in Internationaal Recht en werkte voor zijn huidige aanstelling onder meer als beleidsadviseur voor het Ministerie van OC&W en als raadgever voor de Nederlandse Permanente Vertegenwoordiging bij de EU.

Gratis, extern reserveren
donderdag 14 mrt, 20.00
IJ Zaal