De Stad
Kick-off van de Breaking Poverty-reeks

Breaking Poverty Diner

Hoe ontstaat armoede en hoe lossen we dit op? Op deze vragen geeft de community antwoord. Ook sluiten we deals met instanties die een onderdeel zijn van de oplossingen.
donderdag 19 dec 2019, 19.00
do 19 dec 2019, 19.00
New Metropolis ZO
Let op! Dit programma is niet in Pakhuis de Zwijger. Dit programma is in New Metropolis Zuidoost.

Tijdens het breaking Poverty Kick-off diner doen we een toost op Breaking Poverty. We geven een terugkoppeling over de opbrengsten van de dialogen die we hebben gevoerd met ervaringsdeskundigen in Amsterdam Zuidoost. Momenteel - van 22 november tot 6 december - loopt onze dialoog reeks Povertype waarin we via intieme gesprekken met verschillende communities in Amsterdam Zuidoost in kaart brengen wat armoede is. De Surinaamse, Spaanstalige, Afrikaanse, Arabische en Nederlandse communities vertellen allen hun persoonlijke verhaal.

De conclusies die naar voren komen uit deze gesprekken koppelen wij terug tijdens deze avond. Ook komen verschillende partijen die onderdeel willen zijn van de oplossingen vertellen op welke manier zij gaan bijdragen. Tijdens deze avond maken we al een paar concrete afspraken met deze partijen. Het belooft een spannende avond te worden. Aantal beschikbare plaatsen zijn beperkt dus meld je snel aan!