Creatieve Industrie

Bieke Depoorter, Elza Jo en Antoinette Nausikaa e.a.

Een nadere kennismaking met internationaal gerenommeerd Belgisch foto-talent.
dinsdag 18 dec 2018, 20.00
di 18 dec 2018, 20.00
Grote zaal
Reageer

In deze editie is Bieke Depoorter (BE, 1986) te gast. Sinds 2012 is zij verbonden aan het gerenommeerde fotoagentschap Magnum Photos. Als jonge fotografe heeft ze al een indrukwekkende carrière. Ook op het podium Fotograaf en documentaire maker Elza Jo. Fotograaf des Vaderlands Jan Dirk van der Burg blikt deze avond terug en vooruit in een column, allround showbizz fotograaf o.a. werkend voor de Privé en Telegraaf, Albert Den Iseger, vertelt over zijn vakgebied en Antoinette Nausikaa vertelt over haar project en zojuist verschenen fotoboek Breathing Mountains.

Bieke Depoorter (BE, 1986) eerste solotentoonstelling in het FOMU is te zien t/m 10 februari 2019.

Fotograaf en documentaire maker Elza Jo staat bekend om haar eclectische fotografie tot ver buiten de grenzen van Nederland. Met haar gehele unieke en expolsieve stijl werkt ze voor grote merken in de fashion en portretteert ze celebrities uit de muziekbusiness. Naast haar fotografische werk maakte ze haar debuut als filmmaakster met Jolene (2018). Haar tweede documentaire over de You-Tube ster Famke Louise is net uit!

Fotograaf des Vaderlands Jan Dirk van der Burg deelt in een beeldcolumn zijn blik op 2018 en geeft alvast een voorzet op fotografieland  2019.

Allround showbizz fotograaf o.a. werkend voor de Privé en Telegraaf, Albert Den Iseger, vertelt over zijn vakgebied, de techniek en werkwijze.

Antoinette Nausikaa vertelt over haar project en zojuist verschenen fotoboek Breathing Mountains.

Uiteraard pitchen drie fotografen hun project! De uitslag van deze live crowdfunding wordt aan het einde van de avond gepresenteerd.

dinsdag 18 dec 2018, 20.00
Grote zaal
Deze 205 mensen waren aanwezig