Beeldenvloed

Met Annet de Graaf en Guido Derkx
Gratis, extern reserveren
vrijdag 13 apr 2018, 19.00
vr 13 apr 2018, 19.00
Workspace

Duizenden visuele prikkels per dag. Gigabytes aan foto’s en video per seconde worden geüpload naar internet. Meer beelden komen binnen via televisie, op straat, in winkels, reclames, via sociale media en mobiele telefoons. Dat is de gewoonste zaak van de wereld geworden. Op internet wordt taal vervangen door emoji en emoticons. Zowel statisch als bewegend beeld zijn alomtegenwoordig in ons leven. Kun je daarin nog onderscheidend zijn?

Webdesigner, ondernemer en iPhone-fotograaf Annet de Graaf komt vertellen hoe zij in Amsterdam aan het fotograferen raakte met haar mobiel. Met haar iPhone 7 maakte zij alle foto’s van het boek Morning Amsterdam, met sfeervolle en typerende foto’s van scènes uit de hoofdstad. Maar haar plannen gaan verder. Hoe dat eruit gaat zien, laat ze ons vanavond weten.

https://www.linkedin.com/in/annetdegraaf

Website: http://www.snapthecity.com/

Dat ook online video nog volop in beweging is, bewijst StoryTEQ. Deze Nederlandse start-up ontwikkelde een online videoplatform om persoonlijke campagnes en dynamische videoadvertenties te presenteren. Hun werk aan een campagne voor Samsung leverde zelfs een Effie op. Guido Derkx komt langs en zal meer vertellen over de visie van het bedrijf op video. Wordt dat medium de gangbare online taal?

https://www.linkedin.com/in/guidoderkx

Website: https://storyteq.com/

Inloop vanaf 19:00 uur, start presentaties 19:30 uur.

Gratis, extern reserveren
vrijdag 13 apr 2018, 19.00
Workspace