Global Trends

Amsterdam Solar Boat Parade

Sneakpeak van De Week van de Energie op locatie - de Westergasfabriek.
zondag 14 sep 2014, 13.30
zo 14 sep 2014, 13.30
Reageer

Op 14 september vindt de 2e editie van de Amsterdam Solar Boat Parade plaats. Dit groene evenement wordt door Stichting De Groene Grachten georganiseerd om een groene toekomst van Amsterdam naar het NU te halen en is tevens de start van De Week van de Energie. Ervaar op de Amsterdam Solar Boat Parade dat duurzaamheid niet minder is, maar juist anders en veel leuker!

GVB

De Groene Grachten toont in een foto-expositie de innovaties van het verleden en legt de verbinding met het heden tijdens de Amsterdam Solar Boat Parade, het groene event van Amsterdam waar futuristische zonneboten de grachten kleuren en duurzame innovaties tentoongesteld worden.En wil je zelf ervaren hoe het is om op een Segway, Twizy of een Trike te rijden, kom dan naar het Groen Circuit.

Solar Boats

Bovendien is er een Plein van de Toekomst waar groene innovaties en producten tentoongesteld worden op het gebied van lifestyle, energie, mobiliteit en ‘food and drinks’. Ook is er natuurlijk genoeg te doen voor onze jongste bezoekers: rijden op elektrische crossmotortjes, limonade zuiveren en nog veel meer!

Wilt u meer weten over de Amsterdam Solar Boat Parade of wilt u als organisatie, bedrijf, start-up, Amsterdammer of student meedoen? Kijk dan op onze site of neem contact op met Jitteke jitteke [at] degroenegrachten.nl