Creatieve Industrie

Valentijn editie

Ontdek de leukste Amsterdamse merken in De Hallen Amsterdam.
Gratis, extern reserveren
zaterdag 13 feb 2016 t/m zondag 14 feb 2016
za 13 feb 2016, 12.00
De Hallen

In de oude tramremise van De Hallen Amsterdam komen ambachtelijke, huisgemaakte & handgemaakte foods & non-foods bij elkaar. Koop je lief dus een origineel cadeau voor Valentijnsdag.

Valentijsdag komt er aan en daarom staat deze Local Goods Market in het teken van de liefde. Struin dit weekend met je lief over de markt en stop bij een van onze mooie sieraden merken, bijvoorbeeld Fleur Caroline – handmade jewelry. Koop een stoere fles Bello Limoncello voor hem en bij  Daphny Raes een prachtige handgemaakte leren tas voor haar.

Samen vind je een prachtige lamp voor jullie woning van Ummei en zo’n mooi kussen van Kus-sen voor op de bank. Lekker borrelen zaterdagavond? Dat kan dan mooi op een snijplank van Rataplan Design! Bespreek de mogelijkheden met Biologische Bruiloft als die bijzondere dag in de planning staat en sluit daarna je weekend af met een heelrijke alcoholvrije wijn van Denise’s Choice.

WORKSHOP

Samen met April en Björk&Milan love letters maak je zelf een prachtige gerecyclede leren envelop met een persoonlijke liefdesbrief voor die ene speciale persoon in je leven.

Meld je ondertussen alvast aan via deze link.

Gratis, extern reserveren
zaterdag 13 feb 2016 t/m zondag 14 feb 2016
De Hallen