Creatieve Industrie

Feel Good editie

Ontdek de leukste Amsterdamse merken in De Hallen Amsterdam op de eerste markt van 2016.
Gratis, extern reserveren
zaterdag 23 jan 2016 t/m zondag 24 jan 2016
za 23 jan 2016, 12.00
De Hallen

In de oude tramremise van De Hallen Amsterdam komen ambachtelijke, huisgemaakte & handgemaakte foods & non-foods bij elkaar.

Alle druke december dagen zijn weer achter de rug, en daarom tijd voor ontspanning. Deze special van onze Local Goods Market staat in het teken van FEEL GOOD.

In de oude tramremise van De Hallen Amsterdam komen, twee weekenden per maand, ambachtelijke, huisgemaakte & handgemaakte foods & non-foods bij elkaar. Pakhuis de Zwijger presenteert op deze markt de leukste, jonge merken van Amsterdam en omstreken.

Je vindt ook dit weekend weer een breed scala aan producten; van cosmetica tot sieraden, van lekkernijen tot tassen, van kleding en meubels tot design. Elke markt nodigen we weer nieuwe merken uit, maar vind je ook ouwe vertrouwde gezichten.

Speciaal voor de FEEL GOOD editie zal er in de passage een massagestoel staan van Pranic Healing en kan je je nagels laten doen bij de Pop-up Chenkie Nail Studio! Maak voor de markt nog een afspraak bij de Kinki Academy om je haar te laten knippen en je gaat als nieuw weer naar huis!

Klik hier voor alle merken.

Gratis, extern reserveren
zaterdag 23 jan 2016 t/m zondag 24 jan 2016
De Hallen