We introduceren: gesprekken

Waarom we vanaf nu ook gesprekken online voeren bij Pakhuis de Zwijger.
Reageer

Met inmiddels ruim 500 programma’s per jaar voeren we iedere (doordeweekse) dag talloze gesprekken in Pakhuis de Zwijger. De interactie met elkaar, de dialoog en de input van jullie als bezoekers is wat de bijeenkomsten bij ons Pakhuis de Zwijger zo bijzonder maakt. Daarom zijn we trots om het platform voor iedereen te mogen zijn.

Alleen, tussen 20:00 en 22:00 heb je eigenlijk tijd te kort om alles te bespreken.

De afgelopen jaren hebben we regelmatig te horen gekregen dat informatie jammergenoeg na onze bijeenkomsten vervliegt. Zodra de avond voorbij is gaan we geïnspireerd naar huis en hopen wij als programmamakers dat het gesprek nog elders voortgezet wordt. Maar niemand weet precies waar, hoe en wanneer. Wij als Pakhuis de Zwijger willen meer dan alleen maar een fysieke locatie zijn waar we onze faciliterende rol als onafhankelijk platform kunnen vervullen. En daar hebben we nu eindelijk iets op bedacht.

Vanaf vandaag voeren we óók online met elkaar het gesprek. Hier op onze website. En niet alleen na afloop, maar ook in aanloop en zelfs tijdens onze bijeenkomsten. Met deze nieuwe feature kunnen we online met elkaar het gesprek voeren, zo lang we maar willen. En het mooie is, iedereen mag en kan mee doen.

Hoe werkt het?

  • Ga naar dezwijger.nl/gesprekken voor het totaaloverzicht van alle lopende gesprekken
  • Bekijk en volg gesprekken die al gestart zijn en praat mee
  • Start zélf een gesprek! N.a.v. een programma of gewoon omdat je over een bepaald onderwerp met anderen wilt praten.
  • Deel het gesprek in je eigen netwerk en nodig anderen uit om met je mee te praten

We moeten daarbij wel zeggen; de tool is gloednieuw en daarmee weten we niet precies wat er nu gaat gebeuren. We hopen op een eindeloze hoeveelheid prachtige en inspirerende gesprekken en zullen als team daar dagelijks een bijdrage aan leveren. We hopen dat jullie dit ook gaan doen!

Is er iets dat je mist, vreemd vindt aan de tool, niet begrijpt of gewoon wilt opmerken? Wij nemen de feedback van jullie als community serieus en mee in de doorontwikkeling van ons platform. Dus schroom niet en neem contact op via email, twitterfacebook óf praat mee in dit gesprek.

Spreek je later!