Vacature: zelfstandig werkend kok

Ben jij fan van Pakhuis de Zwijger en de kok die wij zoeken?
Reageer

We zoeken per direct een kok (32-38 uur) die vertrouwd + geïnteresseerd is in verschillende wereldkeukens en op zoek is naar een nieuwe uitdaging. In onze keuken wordt a la carte voor het cafe (lunch en diner) gekookt, en draaien we een catering voor het gehele pand (5 zalen). De menukaart ligt per seizoen vast. De catering is iedere dag anders: van rijsttafels tot bbq en van midden-oosters tot walking dinners met amuses voor 500 man.

Wie zoeken we?

Jij bent een enthousiast, betrokken en assertief persoon met oog voor details. Jouw vaardigheden in de keuken zijn uitstekend en je neemt graag het initiatief. Uiteraard heb je aantoonbare ervaring als zelfstandig werkend kok (min. 1 jaar), met of zonder koksopleiding. Daarnaast is het een pré als je affiniteit met duurzaamheid en de voedselketen hebt.

Wat bieden we?

Een uitdagende en variërende functie met ruimte voor ontwikkeling op een van de mooiste plekken van Amsterdam. We zijn een culturele organisatie zonder winstoogmerk en hebben een informele werksfeer. De salariëring is afhankelijk van kennis en ervaring.

Wil je bij Pakhuis de Zwijger werken?

Solliciteer nu!

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet gewaardeerd, een tweet of fb share daarentegen wel. Zolang deze vacature online staat is hij nog beschikbaar.