Vacature: supervisor catering en horeca

Word jij onze nieuwe supervisor catering en horeca?
Reageer

Wij zoeken per 1 september 2016 een nieuwe supervisor catering en horeca (38 uur)!

Als supervisor catering en horeca werk je samen met het hoofd horeca. Je geeft leiding aan cateringmedewerkers en bent verantwoordelijk voor het welslagen van de uit te voeren cateringklussen in Pakhuis de Zwijger. Samen met de chefkok en het hoofd zaalreserveringen ben je het eerste aanspreekpunt bij afwezigheid van het hoofd horeca. Daarnaast ben je aanwezig als partymanager tijdens evenementen in het restaurant of een van de zalen en draai je daarbij zelf volledig mee in de catering. Je beheert een aantal taken die niet direct gekoppeld zijn aan het primaire proces (koken en bedienen). Daaronder vallen o.a. toezicht op de inrichting, personeelsplanning, schoonmaak, het controleren, verantwoorden en aanvullen van de voorraad en het maken van de afrekening.

Wie zoeken we?

  • Je bent attent en anticipeert goed op wensen van gasten. Gastvrijheid staat hoog bij je in het vaandel
  • Je werkt graag in/met een team; je kunt zowel goed personeel aansturen als samenwerken
  • Je bent enthousiast en vervult graag een voorbeeldfunctie door zelf volledig mee te werken in de catering tijdens de verhuringen, vergaderingen, partijen e.d.
  • Je hebt kennis van gerechten en dranken en kunt daar advies over geven
  • Je weet wat er komt kijken bij het afhandelen van de catering bij een evenement en zorgt dat alles goed verloopt; van het verzorgen van de mise-en-place, tot dekken/klaar maken van tafels e.d, opruimen/schoonmaken van zalen, publieksruimten en werkruimten
  • Je hebt kennis van algemene facilitaire zaken, waaronder alarm- en ontruimingsprocedures, en kunt deze kennis en instructies overdragen
  • Aantoonbare werkervaring in de eventbranche is een pré
  • Affiniteit met en werkervaring in de culturele sector is ook een pré

Pakhuis de Zwijger is een non-profit culturele organisatie. De salariëring is afhankelijk van kennis en ervaring. Ben jij de supervisor catering en horeca die wij zoeken?

Solliciteer nu!

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet gewaardeerd, een tweet of fb share daarentegen wel. Zolang deze vacature online staat is hij nog beschikbaar.