Vacature: Community Manager

Word jij onze nieuwe community manager?
Reageer

UPDATE: wij hebben inmiddels onze nieuwe community manager gevonden!

Wij zoeken we per 1 juli 2016 een nieuwe community manager (32-40 uur) die een belangrijke rol in onze organisatie vervult.

Als community manager ben jij de stem van Pakhuis de Zwijger. Aan de telefoon, via e-mail en met name op de sociale media. Je werkt graag in een klein en flexibel communicatie team en je wordt blij van het bedenken en maken van content. Door je nieuwsgierigheid en creativiteit weet je keer op keer de social kanalen met content over onze programma’s te vullen en te laten bruisen. Vanzelfsprekend staan kwaliteit en nauwkeurigheid bij jou hoog in het vaandel en blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen op jouw vakgebied. Je spreekt niet alleen met de community, je luistert ook naar je (interne) opdrachtgever(s), om te zien hoe je doelstellingen kunt vertalen naar social media. Dat maakt de community manager iemand die altijd connected en betrokken is met zowel de organisatie als de community.

Daarnaast weet je wat er speelt in de stad, hoe je een verhaal in beeld en taal kunt vertellen. Maar bovenal heb je de wil om vernieuwende (stedelijke) ontwikkelingen samen met ons onder de aandacht te brengen. Uiteraard beschik je over uitstekende computervaardigheden en is het voor ons én voor jezelf een groot voordeel als je in Amsterdam woont.

Wie zoeken we?

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting Communicatie / Digitale media
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring als Content & Community Manager
  • Je hebt schrijftalent (Nederlands en Engels), kan alles in 140 tekens zeggen en hebt veel gevoel voor beeld
  • Je blijft graag op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de digitale media, gelooft niet elke hype en benadert innovatie kritisch en constructief
  • Je bent analytisch sterk en in staat om inzichten om te zetten in concrete acties
  • Je weet hoe je anderen kunt inspireren en enthousiasmeren en dat blijkt o.a. uit je schrijfvaardigheid en eigen stijl
  • Je bent online actief en hebt ervaring met o.a. Google Analytics & Adwords, Mailchimp, Facebook & Twitter (Ads)
  • Jij begrijpt hoe communities werken en wilt graag meer weten over het verder activeren van gebruikers
  • Je houdt ervan om je eigen werk te organiseren, bent goed in plannen en niet bang om in het diepe gegooid te worden

Pakhuis de Zwijger is een non-profit culturele organisatie. De salariëring is afhankelijk van kennis en ervaring. Ben jij de community manager die wij zoeken? Solliciteer dan vóór 8 mei 2016 aanstaande.

Solliciteer nu!

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet gewaardeerd, een tweet of fb share daarentegen wel. Zolang deze vacature online staat is hij nog beschikbaar.