Pakhuis de Zwijger zoekt nieuwe collega’s

Vacatures voor een Senior Programmamaker Duurzaamheid, een Campagnecoördinator WeMakeThe.City én mooie stageplekken.
Reageer

Pakhuis de Zwijger blijft groeien als onafhankelijk platform voor creatie en innovatie in de stad. Daarom zoeken wij weer gedreven stedenverbeteraars om ons team te versterken en mee te werken aan onze programma’s en projecten. Concreet bieden wij vacatures voor een Senior Programmamaker Duurzaamheid en een Campagnecoördinator voor het WeMakeThe.City festival 2019. Daarnaast bieden wij weer een breed scala aan bijzondere stageplekken voor bevlogen studenten en jonge talenten. Wij nodigen gemotiveerde kandidaten vooral uit om snel te reageren. Ook is iedereen welkom om deze vacatures te delen met mensen die mogelijk interesse kunnen hebben. Samen maken we immers de stad!

Campagnecoördinator WeMakeThe.City
We zoeken per direct een bevlogen en betrokken campagnecoördinator voor de tweede editie van het stedelijke innovatiefestival WeMakeThe.City, dat plaatsvindt van 17 t/m 23 juni 2019 in de Metropoolregio Amsterdam.

Check de vacature en solliciteer hier. 

Senior Programmamaker Duurzaamheid
Zie jij de transitie naar duurzaamheid als bittere noodzaak? Wil jij een betekenisvolle bijdrage leveren aan het gesprek over urgente thema’s als klimaatverandering, hernieuwbare energie, de circulaire economie, het voedselsysteem en slimme steden? En wil je hierover relevante programma’s maken die belanghebbenden en nieuwsgierige stedelingen samenbrengen in dialoog om tot nieuwe inzichten en werkwijzen te komen voor de stedelijke praktijk van alledag? Kom dan per 1 februari 2019 ons team versterken als Senior Programmamaker Duurzaamheid.

Check de vacature en solliciteer hier

Programmamaker of redacteur worden? Kom dan stage lopen!
Ben jij net als wij enthousiast over stedelijke ontwikkeling en de creatieve industrie van Amsterdam? Dan willen we je graag ontmoeten.

Check de vacature en solliciteer hier.  

Platform voor iedereen
Ben jij een kandidaat met een kosmopolitische achtergrond? Wij zijn een inclusieve organisatie en nodigen je graag uit om te solliciteren.

© Merel Hurkmans – Bureau Bokeh