Ook bij Pakhuis de Zwijger gaat liefde door de maag

Gun je buik wat liefde en eet op Valentijnsdag je lievelingshap!
Reageer

Traditiegetrouw organiseren we in de week van Valentijnsdag een avond vol liefde. In plaats van met chipskruimels op je fleecedeken films te verslinden over verknalde relaties en het cliché einde wat daarmee gepaard gaat, kom jij gewoon lekker naar Pakhuis de Zwijger. Tijdens Liefde en de Stad #7: Me, my Selflove & I gaan we samen met een aantal toffe sprekers in gesprek over zelfliefde en hoe je dat in de praktijk brengt.

Dit jaar valt Valentijnsdag op een vrijdag. Een extra reden om het weekend feestelijk in te luiden dus waarom neem je jezelf niet ook nog eens lekker mee uit eten? Om het stellenstigma te doorbreken, bereidt onze chef Aidin een gerecht dat je eens een keer niet hoeft te delen – een ode aan zelfliefde. (Of egoïsme? Waar ligt de grens? Onze sprekers vertellen je er meer over!)

Geen verkering maar wil je ook niet alleen komen? Sleep je bff, collega, buur, (groot)ouder, of (oud)klasgenoot mee! Vanaf 18:00 speelt Juliet Garret de sterren van de hemel met haar folk rock terwijl jij van je maaltijd geniet. Een tafeltje reserveren wordt aanbevolen, dat kan via reserveren@dezwijger.nlof 020 – 788 44 33. Na het eten kun je meteen aanschuiven bij het programma Me, my Selflove & I* in de Grote Zaal.

*Aanwezig zijn maar nog geen ticket? Toegang is gratis! RSVP via deze link.