Ondertussen met Ik ben net als jij

Bij de opening van nieuwe broedplaats voor kunstenaars met en zonder vluchtelingenachtergrond.
Reageer

Afgelopen 22 mei was de opening van Ondertussen bij de Kweekschool in Amsterdam. Een nieuwe broedplaats voor kunstenaars met en zonder vluchtelingenachtergrond. Op deze broedplaats zullen circa 30 kunstenaars en creatieve ondernemers de bovenverdiepingen van de voormalige kweekschool aan de Plantage Middenlaan in Amsterdam aan de slag gaan. De broedplaats is bedoeld voor nieuwkomers/vluchtelingen, net aangekomen of allang in Amsterdam gevestigd, die hier een unieke samenwerking willen opzetten.

Ik ben net als jij was daar ook om foto’s te maken van mensen in al haar verscheidenheid en aan de hand van een quote, vragen we mensen om te vertellen wat hen zoals bezig houdt omtrent de komst van de vluchtelingen. We dromen van een archief vol met inspirerende mensen en mooie verhalen die zich achter deze wij-wij gedachten durft te scharen. Bedankt voor alle enthousiaste reacties!

Migration World Festival

Zondag 29 Mei zullen we ook aanwezig zijn bij Migration World Festival bij het Lloyd Hotel in Amsterdam. We zullen ook daar foto’s maken en migratie verhalen verzamelen van het verleden en het heden. Dus kom allen en word deel van het -ik ben net als jij- fotoproject en wees welkom om te luisteren naar mooie verhalen!

migration festival