Happy start-up’s meld je aan!

Pitch jouw geluks-initiatief tijdens de Tegenlicht Meet Up op 6 april.
Reageer

Update: de inschrijving is gesloten.

Ben jij een ondernemer die niet alleen het goede wilt voor zijn/haar eigen portemonnee, maar vooral ook voor de rest van de wereld? Dan behoor jij wellicht tot de groep van happy start-up’s: bedrijven en sociale initiatieven met een duidelijke maatschappelijke doelstelling en noodzaak.

Got an idea? Spread the happiness!

Of je nou een idee hebt ter vermindering van eenzaamheid in Amsterdam, de bestrijding van droogte in de Sahara of de verbetering van arbeidsomstandigheden in Bangladesh: binnen deze nieuwe happiness-economie kan het allemaal (geluk kent immers vele gezichten). Maar happy of niet: het moet wel werken. Dus:

Wil jij weten of jij een échte happy start-up op poten kunt zetten? Pitch dan jouw idee voor een betere, gelukkigere wereld tijdens de Tegenlicht Meet Up ‘Rendement van geluk’ op woensdag 6 april, in Pakhuis de Zwijger.

Jouw idee zal niet alleen door het publiek getest worden op financiële haalbaarheid, maatschappelijke noodzaak en algehele geluksimpact: drie echte happiness economics experts uit het veld zullen ook hun professionele visie op jouw happy start-up pitch geven: Machtelt Groothuis (Social Impact Ventures NLTeun van de Keuken (naamgever en mede-initiatiefnemer Tony’s Chocolonely) en Guy van Liemt (directeur Erasmus Happiness Economics Research Organisation).

Meld je aan door een mailtje te sturen naar charley@dezwijger.nl, of door hieronder een bericht achter te laten. Alleen aanmeldingen met een concreet plan voor een happy start-up komen in aanmerking voor een van de pitches. Deadline: vrijdag 1 april, 9:00 AM.

(*) Deze Tegenlicht Meet Up vindt plaats n.a.v. de Tegenlicht afleveringRendement van geluk’ (op 3 april op NPO2), van regisseur Frank Wiering.