Gezocht: Groene Techpioniers

Welke duurzame ondernemer claimt het podium op woensdag 13 december?
Reageer

Op woensdag 13 december onderzoeken we met o.a. duurzaam ondernemer en de eerste Energiecommissaris van Nederland Ruud Koornstra hoe we transitie naar een duurzaam Nederland vormgeven. Tijdens de Tegenlicht Meet Up ‘Op Energiemissie’ willen het podium geven aan de pioniers, de doeners en de initiatiefnemers die een goed idee hebben om Nederland duurzaam te maken. Omdat we geloven dat door slim ondernemerschap, ingespeeld op beleid en met de hulp van sterk advies, we de klimaatdoelen kunnen waarmaken.

Daarom zijn wij samen met VPRO Tegenlicht op zoek naar groene techpioniers die met revolutionaire ideeën en de technologie van morgen de wereld gaan veranderen. Mensen die met nieuwe ideeën een oud probleem aanpakken en oplossen. Ben je zelf een duurzaam ondernemer of ken je iemand in je buurt die je inspireert? Meld je dan aan. Aanmelden kan vanaf donderdag 16 november tot en met 10 december.

De vijf winnaars krijgen de kans om hun project voor te stellen in Pakhuis De Zwijger op woensdag 13 december. Juryleden Ruud Koornstra, ontwerper Teresa van Dongen en professor social design TU Delft Nynke Tromp geven feedback, advies en richting om de energietransitie op een zo efficiënt mogelijke manier vorm te geven!

Aarzel dus vooral niet om een inspirerend initiatief in je omgeving (of jezelf) te nomineren. Tot op ons podium (of in de zaal) op 13 december!