Gezocht: Future Fashion Pioniers!

Wie maakt mode meer duurzaam, eerlijk en sociaal?
Reageer

Op woensdag 12 december zijn wij op zoek naar denkers, vernieuwers en oplossers die met hun project de uitbuiting en de vervuiling van de hedendaagse mode-industrie aanpakken. Tijdens de VPRO Tegenlicht Meet Up ‘Future Fashion’ willen we het podium geven aan de pioniers die het fast fashion systeem radicaal willen veranderen. We geloven dat verandering komt van de ondernemers en de doeners, die met kleine stappen samen een hele industrie kunnen doen kantelen.

Daarom zijn wij samen met VPRO Tegenlicht op zoek naar Future Fashion pioniers die met revolutionaire ideeën en de technologie van morgen de wereld gaan veranderen. Mensen die met nieuwe ideeën een oud probleem aanpakken en oplossen. Ben je zelf de geknipte persoon of ken je iemand in je omgeving die je inspireert? Meld je dan aan tot en met uiterlijk 2 december. Van 3 tot en met 10 december wordt er door publiek en jury gestemd om vijf finalisten te selecteren.

De vijf winnaars krijgen de kans om hun project voor te stellen in Pakhuis De Zwijger op woensdag 12 december, onder het toeziend oog van een vakbekwame jury en het VPRO Tegenlicht publiek.

Aarzel dus vooral niet om een inspirerend initiatief in je omgeving (of jezelf) te nomineren. Tot op ons podium (of in de zaal) op 12 december!