Gezocht: Amsterdamse helden

De zoektocht naar Amsterdammertje van het Jaar 2017 is van start. Wie is de held van Amsterdam?
Reageer

Het startschot is gegeven voor de verkiezing Amsterdammertje van het jaar 2017. De winnaar van vorig jaar, Jeremy de Bel (13) ontving Larice Berg, één van de kanshebbers voor dit jaar. Met deze ontmoeting luidden zij de start van de verkiezing in. Gezocht worden Amsterdammertjes, tussen de 8-15 jaar, die de wereld mooier maken en zich inzetten voor iets of iemand. Aanmelden kan vanaf vandaag tot en met 31 december 2017.
Christa Compas is voorzitter van Stichting Stadmakertjes en trots om voor de vijfde keer het Amsterdammertje van het jaar te organiseren.

Een verkiezing die elk jaar weer zorgt voor een grote diversiteit aan achtergronden en culturen op één podium. Het blijft bijzonder om te ervaren hoeveel initiatieven jongeren zelf nemen.

Samenwerking Pakhuis de Zwijger

Onze directeur Egbert Fransen, de nieuwe samenwerkingspartner van het Amsterdammertje, is ook onder de indruk van het enthousiasme en de betrokkenheid van Jeremy en Larice.

Samen met nog heel veel andere jongeren in de stad zetten zij zich belangeloos in voor een project waar ze zich erg betrokken bij voelen. Zij zijn op deze leeftijd al een voorbeeld voor velen.

Ken jij een jonge stadmaker die genomineerd moet worden? Dat kan vanaf vandaag hier!