Eat to Meet – the initiatives

Een oproep voor initiatieven voor en mét vluchtelingen
Reageer

Sinds afgelopen zomer organiseert Pakhuis de Zwijger maandelijks een netwerkdiner voor Amsterdammers en nieuwkomers – met als titel Eat to Meet. Op deze avonden eten we samen aan lange tafels, speelt Orchestra Partout deuntjes uit het Midden-Oosten en vieren we samen de multiculturele samenleving.

Op 20 mei staat de vijfde aflevering van Eat to Meet gepland en geven we initiatieven de mogelijkheid om hun project voor of met vluchtelingen te pitchen zodat er nog actiever aan (professionele) netwerken kan worden gebouwd.

Zo zijn er vorige edities initiatieven langs gekomen die taallessen aanbieden, zijn er verhalen vertellers gezocht en huizenprojecten gepitcht. Veel mensen zijn na dit diner gekoppeld aan initiatieven, maar ook zijn er vriendschappen ontstaan. Samen werden er kopjes koffie gedronken, museums bezocht en fietsen gedoneerd.

Heb je een project of initiatief voor of met vluchtelingen?

Meld je aan en laat ons weten wat de inhoud is van je project, wat je te bieden hebt en waar je naar op zoek bent. Wie weet ontstaan er op 20 mei mooie samenwerkingen. Aanmelden gaat via deze pagina van het diner op 20 mei.