Dit is Greg Clark

In aanloop naar De Staat van de Stad op 30 mei introduceren we alle gasten. Dit is urbanist, auteur en internationaal adviseur Greg Clark.
Reageer

Urbanist, auteur en internationaal adviseur Greg Clark is één van de sprekers tijdens De Staat van de Stad #5: Hoe ziet Amsterdam er uit in 2030? op 30 mei aanstaande in de Stadsschouwburg Amsterdam. Hij adviseerde meer dan 100 steden, 20 nationale regeringen en een breed scala aan organisaties over strategieën voor stadsontwikkeling en investeringen. Een van de gebieden waar hij recentelijk, in opdracht van ULI Nederland, veel onderzoek naar deed is de Holland Metropole Region (de Randstad): wat is er uniek aan dit gebied en hoe kunnen we daar (beter) gebruik van maken?

The secret weapon of The Netherlands is that this is the best infrastructure platform in the world between 4 cities. There is no better place in the world in terms of transportation, in terms of land use planning and management, in terms of connectivity, ease of access, the great Schiphol airport and the great four cities, with this amazing network.

Bekijk een talk voor Property TV van Greg Clark hierboven, een vervolg van zijn eigen onderzoek voor ULI.