Dit is Des Balentien

In aanloop naar De Staat van de Stad op 30 mei introduceren we alle gasten. Dit is coach en vlogger Des Balentien.
Reageer

Voor Des Balentien  is YouGottaBelieve meer dan een slogan, het is een lifestyle. Met YGB spoort Des jongeren én haarzelf aan om in zichzelf te geloven. Dat doet ze door een platform te bieden vol inspiratie met seminars, fashion, coaching en events. Wekelijks dropt ze video’s online. Tijdens Pakhuis de Zwijger’s Tegenlicht Meetup #84 afgelopen november hield Des een bevlogen betoog over hoe we weer moeten geloven in de kracht van mensen. En tijdens De macht van de millenial 21 februari benadrukte ze in de context van de landelijke verkiezingen wat jij kan doen voor je naaste.

Eerder richtte ze, naar aanleiding van zijn ‘tuig van de richel’ uitspraak, een videoboodschap aan premier Rutte, waarin ze hem uitnodigt voor een persoonlijk gesprek over het geloof in jongeren en hun toekomst. Want stemmen of niet, je kunt als jongere wel degelijk impact maken. Stilzitten is geen optie, you gotta believe.

Des verzorgt één van de intermezzo’s tijdens De Staat van de Stad #5: Hoe ziet Amsterdam er uit in 2030? op 30 mei aanstaande in de Stadsschouwburg Amsterdam.