City Embassy Amsterdam in New York City

WCEP2015 neemt bordje van Amsterdamse Stadsambassade mee naar New York.
Reageer

WCEP2015 (Water Communication Exchange Program 2015) heeft het bordje van de Stadsambassade Amsterdam overhandigd aan Mary Row, Executive Vice President van MAS NYC (The Municipal Art Society Of New York).

MAS NYC zet zich al 120 jaar in voor het bewaken van de geschiedenis van de New York, maar ook voor de beste ideeën van morgen. MAS vecht voor intelligent stedelijk ontwerp, de planning en het behoud ervan, door middel van onderwijs, dialoog en belangenbehartiging.

WCEP2015  is een initiatief van drie Nederlandse communicatieprofessionals die op een of andere manier betrokken zijn bij water- en innovatieprojecten. Water is een van de grotere wereldwijde problemen van de toekomst. Hun doel is internationaal de banden te versterken rondom dit issue. Zo zijn ze nu in New York en Washington om ideeën uit te wisselen.

Ze interviewden onder andere Egbert Fransen, de directeur van Pakhuis de Zwijger, over Water Republic 2025: een programmareeks waarin we grote waterthema’s op een positieve manier aan een internationaal publiek presenteren.