Word vrijwilliger tijdens het grootste fietscongres ter wereld

CycleSpace en de Gemeente Amsterdam zijn op zoek naar enthousiaste gidsen en productiehelden die hun team komen versterken tijdens Velo-city woensdag 14 juni.
Reageer

Van 13 tot en met 16 juni vindt Velo-city plaats, het grootste jaarlijkse fietscongres ter wereld. Bezoekers komen samen om de nieuwste innovaties op het gebied van fiets en -infrastructuur te bespreken, ideeën uit te wisselen en meer te leren over hoe je steden en regio’s fietsvriendelijk kunt inrichten. Het vier dagen durende programma wordt elk jaar door een andere stad georganiseerd. Dit jaar door Regio Arnhem Nijmegen.

Op woensdag 14 juni komen meer dan 1200 deelnemers zullen voor een dag naar Amsterdam en ontdekken ze waarom deze stad de fietsstad van de wereld is. De speciale excursie naar Amsterdam wordt gehost door CycleSpace, een in Amsterdam gevestigde organisatie die zich inzet om fietsen ’s werelds voornaamste manier van stadsvervoer te maken. In 2016 had CycleSpace een eigen paviljoen op FabCity – als onderdeel van het Presidentschap van de EU in Nederland – waar workshops, evenementen, fietstochten en experimenten werden georganiseerd. Sinds 31 maart dit jaar heeft de fietsambassade opnieuw een paviljoen geopend in de Zuidas. De officiële opening is in mei.

Meld je aan als vrijwilliger

CycleSpace en de Gemeente Amsterdam zijn op zoek naar enthousiaste gidsen en productiehelden die het team komen versterken tijdens de excursie in Amsterdam tijdens Velo-City, op woensdag 14 juni 2017. Dit is de ideale manier om jouw internationale netwerk te vergroten en ervaring op te doen tijdens een groot evenement.

  • Wanneer: Woensdag 14 juni 2017
  • Waar: Amsterdam
  • Tijd: Tussen 13:30 en 18:30
  • Taken: Een groep begeleiden tijdens de fietstocht of meewerken aan de productie van het programma.

Wat krijg je ervoor terug:

  • Je bent onderdeel van het grootste fietscongres wereldwijd
  • Gratis entree voor het feest + eten aan het einde van de dag
  • Velo-city t-shirt

Meer informatie en aanmelden via: www.cyclespace.org/velo-city