Van bord tot bord: het Picardie-menu

De eigenzinnige architectuur van RAAAF vindt een verrassende weg naar je bord.
Reageer

Vrijdag 30 juni staan Prix de Rome Architectuur-winnaar Ronald Rietveld en filosoof Erik Rietveld van RAAAF op het podium voor Future Series #8. Speciaal voor dit evenement heeft chef Sander Uitdehaag met zijn team een speciale food experience samengesteld. Eet je mee?

Met de experimentele thema’s van Future Series is het menu elke keer een verrassing. Eerder kwamen de thema’s ‘afscheid van het vlees’ en ‘fermentatie’ al langs, en dit keer inspireerde de confronterende situatie-kunst van RAAAF de keuken tot een Picardie-menu. Alle gerechten zijn wit van kleur en worden in identieke picardieglaasjes geserveerd, waarbij er geflirt wordt met een mogelijk uiterlijk van het voedsel van de toekomst. Een futuristisch, blanco menu uit een glaasje!

Picardie-Menu (€20)

Voorgerecht
Bloemkoolsoep met amandelen (€4)

Hoofdgerecht
Kalfsstoof met rijst en witlofsalade (€15)
of
Paddenstoelen ragout (vegetarisch, €15)

Nagerecht
Geitenkaas-pannacotta (€4)

Je kunt zowel het hele menu als losse gerechten uit het menu bestellen. Reserveer snel een tafel via 020 – 788 44 33 en laat het programma al op je bord beginnen.

Van bord tot bord

Creatie en innovatie vind je in heel Pakhuis de Zwijger terug. Niet alleen in onze programma’s, maar ook in onze keuken. Daar hangt een groot bord waar we met het hele keukenteam inspiratie op verzamelen. In de blogserie ‘van bord tot bord’ geven we je een kijkje in onze keuken. We beschrijven de verhalen achter de gerechten en laten je kennismaken met bijzondere leveranciers, ingrediënten en producten.