Van bord tot bord: Big Papi

Een speciale Caribische daghap geïnspireerd op Gilleam Trapenberg’s serie Big Papi.
Reageer

In de keuken van het Pakhuis heeft iedere kok invloed op het wekelijks wisselende menu. We hebben koks uit Marokko, Syrië, Zuid-Korea en het bourgondische West-Brabant. Op 1 november halen onze koks hun Caribische kookboeken uit de kast om een speciale daghap te serveren. 

De Fotokroniek special van woensdag 1 november staat in het teken van Gilleam’s onderzoek naar mannelijkheid in zijn geboorteland Curacao. Met Big Papi geeft hij een visueel commentaar op langbestaande culturele conventies en tradities. Een portie mannelijkheid, maar vooral ook een lading esthetische documentaire foto’s met prachtige zonsondergangen, stranden en snapshots van het dagelijkse leven op een eiland. 

Dagmenu
Rijkgevulde Creoolse paella met biologische kip, octopus, groenten en een tropische bite.

Ter ere van deze avond bereidt onze keuken een rijkgevulde Caribische paella met biologische kip, octopus en verse groenten zodat het programma al bij het eten op je bord begint! De maaltijd kost 16 euro. Reserveer een tafel in ons eetcafé via 020 – 788 44 33.