Horecamedewerkers gezocht

Ben jij fan van Pakhuis de Zwijger en op zoek naar een horecafunctie? Bekijk deze vacatures en solliciteer.
Reageer

Ben jij enthousiast, betrokken en servicegericht en ben je op zoek naar een uitdagende baan? Ben je fan van Pakhuis de Zwijger, ben je communicatief sterk en heb je ervaring in de horeca? Voor achter de bar, in ons eetcafé en tijdens evenementen door het hele pand zijn we op zoek naar nieuwe horecamedewerkers.

De horeca van Pakhuis de Zwijger biedt drie uitdagende en variërende functies met ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatief op één van de mooiste plekken van Amsterdam. Doordeweeks hebben we bijna dagelijks een ander evenement of congres in huis en ’s avonds loopt het eetcafé vol met bezoekers van de programma’s en documentaires. In de zomer BBQ’en we regelmatig en genieten we de hele dag van een zonovergoten terras. Als horecamedewerker kom je terecht in een hecht team, werk je nauw samen met onze experimentele keuken en leer je de verhalen achter onze duurzame leveranciers kennen.

Klinkt als de ideale werkplek? Mooi! We zijn op zoek naar een 1e Barmedewerker (full-time), een Allround horecamedewerker eetcafé en een Allround cateringmedewerker (beiden part-time) die ons team na de zomerstop komen versterken. Bekijk de openstaande vacatures en solliciteer!

Solliciteer nu!

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet gewaardeerd, een tweet of fb share daarentegen wel. Zolang deze vacature online staat is hij nog beschikbaar.