Het Vedett Pretpakket

In een strandstoel met een koude vedett en zelfgesmeerde toastjes je favoriete IDFA docu kijken. Potverdorie wat lekker!
Reageer

Aanstaande dinsdagavond om 22:00 uur slingeren we de grote IDFA beamer weer aan op ons plein, want het is weer tijd voor ons jaarlijkse filmfestival Docu by Night. Samen met onze vrienden van IDFA hebben we voor deze negen avonden op rij een speciale selectie van documentaires gemaakt. Een perfecte gelegenheid voor een gezellige avond met vrienden, buren en relaties. Toegang is gratis!

Deze traditionele zomerse filmavonden gaan we dit jaar nog mooier maken met het speciale Vedett Pretpakket voor 2 personen. Samengesteld met verschillende producten uit het rijtje Pakhuis serveert-leveranciers. Voor €15,- heb je een snackbox voor 2 personen met daarin 2 koude Vedett biertjes én:

Chutney’s van Potverdorie!

Veel groenten en fruit verdwijnt in de prullenbak doordat ze de houdbaarheidsregels overschrijden of omdat ze er niet “mooi” genoeg uitzien. Dat kon niet langer vonden Charlotte en Joep. En zo ontstond Potverdorie! als tegengeluid voor de weggooicultuur.

Rilette van Coco Conserven

Tegen het licht van voedselverspilling, de footprint van onze verscultuur en de korte tijd die mensen hebben om te koken bieden conserven uitkomst. Door in te blikken omzeilen we de energie-slurpende en voedsel-verspillende vers-logistiek en komen we terecht in een wereld die minder verspilt en die on demand kan leveren. Coco Conserven biedt een verfrissende blik en dat verdient aandacht.

Toastjes van De Tweede Jeugd

In Nederland verspillen we zo’n 130.000 broden per dag. Super zonde natuurlijk. Want ook van oud brood kan je lekkere dingen maken. Zo bedacht De Tweede Jeugd om de overgebleven broden van de bakkers in de stad op te halen en er bijvoorbeeld deze lekkere knapperige toastjes van te maken.

Vandenburg kaas

In de polder aan het Gein, een kleine rivier tussen Amsterdam en Abcoude grazen de blaarkopkoeien van Zuivelboerderij de Hartstocht. Van de rijke melk, kardoen distelbloem en zeezout wordt door Vandenburg op natuurlijke wijze zachte witte kaas gemaakt. Proef het zelf, deze vegetarische en biologische kaas is heerlijk!