Moving Arts Project komt naar Pakhuis de Zwijger

Eind september strijkt het Amsterdamse kunstenaarscollectief Moving Arts Project neer op de stoep van Pakhuis de Zwijger en wordt WAAG De Arena voor de duur van een week een stedelijk platform.
Reageer

Jong zijn in Amsterdam, daar kun je uren, dagen, nee weken over praten. Dat doen ze in WAAG De Arena, de ruimte voor dialoog over jong zijn in Amsterdam. In het landschap van WAAG wisselen jongeren, professionals, beleidsmakers en andere sleutelfiguren uit de wijk met elkaar van gedachten over wat jong zijn in Amsterdam betekent. Maar ze gaan een stapje verder dan alleen het uitwisselen van ideeën. Moving Arts Project streeft ernaar dat op deze manier jongeren invloed krijgen op de besluitvorming van vraagstukken die hen aangaan, door jongeren zo direct mogelijk, op de hobbelige vloer en onder het hemeldoek van dromen, met beleidsmakers en professionals in gesprek te laten gaan.

Koop een podiumpaneel

Het Amsterdamse kunstenaarscollectief Moving Arts Project maakt samen met deze jongeren een reizende manifestatie over jong zijn in de stad middenin de openbare ruimte. Het is de bedoeling dat ze in september 2017 op het plein voor Pakhuis de Zwijger staan. Om dit mogelijk te maken zijn ze een crowdfunding gestart. Koop een podiumpaneel en ontvang een customized, handgemaakt item voor je interieur.

Onze programma's worden financieel mede mogelijk gemaakt door: