Campagne Amsterdammers, Maak je Stad! is gestart

De campagne is gestart en de inschrijvingen stromen binnen. Tijd voor een update.
Reageer

Ze stromen binnen, de inschrijvingen van Amsterdamse stadmakers voor het ontwikkeltraject Amsterdammers, Maak je Stad!.  Meer dan 40 stadmakers hebben zich inmiddels gemeld en staan te popelen hun initiatief te versnellen en versterken. Stadmaker Jesse daagt iedereen uit:

Wat is Amsterdammers, Maak je Stad?

Met Amsterdammers, Maak je Stad! ondersteunen we stadmakers, actieve burgers en sociaal ondernemers bij hun initiatieven om onze stad voor iedereen leefbaar te maken en te houden.

Concreet betekent dit dat we Amsterdammers oproepen hun praktijken, burgerinitiatieven en ondernemingen met ons te delen door zich aan te melden. Dertig tot vijftig van de meest innovatieve en betekenisvolle praktijken in Amsterdam doen mee aan het ontwikkeltraject, inclusief financiële ondersteuning.

AMJS_banner_liggend
Het ontwikkeltraject duurt ongeveer zes maanden, begint in juni en eindigt eind 2017. Het traject bestaat uit maandelijkse workshops en contact met experts op allerlei terreinen uit het netwerk van de Gemeente Amsterdam en de Amsterdam Economic Board.

De inschrijvingsprocedure duurt tot 14 april aanstaande. In aanloop naar deze deadline kan je voor meer informatie terecht bij deze informatiebijeenkomsten:

Amsterdammers, Maak je Stad is een initiatief van de Gemeente Amsterdam in samenwerking met Pakhuis de Zwijger, Waag Society, Kennisland en ondersteuning van de Amsterdam Economic Board, Amsterdam Smart City en Amsterdam Institute for Advanced Metropolitan Solutions (AMS).