Amsterdammers, maak je stad en schrijf je in t/m 14 april

De deadline is in zicht! Bekijk de Meetup terug en stel je vragen tijdens de Facebook Live Q&A sessie.
Reageer

Na ruim een maand campagne voeren komt de deadline voor de inschrijvingen van Amsterdammers, Maak je Stad nu wel heel dichtbij. Tot en met vrijdag 14 april heb je nog de tijd om je maatschappelijke initiatief in te schrijven voor het ontwikkeltraject in de categorieën ‘Gezonde Stad’ en ‘Talentvolle Stad’. Voordat de selectieprocedure van start gaat blikken we terug op een geslaagde Meetup en kijken we vooruit naar een Q&A sessie voor al je last-minute vragen.

Stadmakers Meetup

Afgelopen vrijdag zat onze grote zaal vol met meer dan honderd initiatiefnemers tijdens de Amsterdammers, Maak je Stad! Meetup. Wethouder Kajsa Ollongren opende de bijeenkomst, waarna verschillende maatschappelijke initatieven hun innovatieve idee pitchten. Tijdens tafelsessies konden aanwezigen hun vragen stellen aan de adviescommissie, bestaande uit Jesse Jop Jorg (WeTheCity), Angelo Bromet (W.O.T.S. en NoLIMIT), Saskia Grotenhuis (Open Schoolgemeenschap Bijlmer), Ruben Nieuwenhuis (Independent Incubator), Jaromil (Dyne.org) en Marrije Prins (HeldCare, Social Enterprise NL). Heb je de avond gemist? Bekijk de opname hieronder terug.

Facebook live Q&A sessie

Kon je niet aanwezig zijn en zit je nog met vragen waarop zelfs de uitgebreide F.A.Q. van Amsterdammers, Maak je Stad! geen antwoord heeft? Schuif op donderdag 13 april om 15:30 uur via Facebook aan voor een live Q&A sessie waarin je al je prangende vragen aan de organisatie kunt stellen. Like de Pakhuis de Zwijger facebookpagina om een melding te krijgen wanneer de sessie van start gaat.

AMJS_laatsteweek_wit
Je hebt nog tot en met 14 april

Net voor het Paasweekend sluiten de inschrijvingen voor Amsterdammers, Maak je Stad! Twijfel je nog om jouw initiatief aan te melden? Lees de informatie op de website nog eens rustig door en vul het inschrijfformulier in wanneer je aan de voorwaarden voldoet. In mei worden de deelnemers vastgesteld en tussen juni en november vindt het ontwikkeltraject met workshops, coaching en themabijeenkomsten plaats. We zien je inschrijving tegemoet!